KIRMIZI ETİN FAYDALARI

Kırmızı et, dengeli bir şekilde tüketildiğinde vücudu besleyen birçok önemli bileşeni içerir. Ancak işlenmiş et ürünlerinden (salam, sosis vb.) uzak

Read More »

ET YEMEKLERİNE YAKIŞAN BAHARATLAR

Et yemekleri, sofraların baştacı çeşitlerinden biridir. Ancak etin lezzetini tam anlamıyla ortaya çıkarmak için doğru baharatları seçmek büyük önem taşır.

Read More »

ET NASIL SAKLANIR

Et, protein, vitamin ve mineral bakımından zengin bir gıda kaynağıdır. Ancak, yanlış saklama koşullarında hızla bozulabilir ve tüketilmesi sağlık risklerine

Read More »

DRY AGED NEDİR ?

Dry aged, yani kuru dinlendirme, etin lezzetini ve dokusunu iyileştirmek amacıyla belirli koşullarda olgunlaştırılması anlamına gelir. Bu yöntem, özellikle biftek

Read More »

ET MÜHÜRLEME

Et mühürleme, özellikle profesyonel mutfaklarda ve et severlerin özel yemeklerinde sıkça kullanılan bir pişirme tekniğidir. Bu yöntem, etin dış yüzeyini

Read More »
Set your categories menu in Theme Settings -> Header -> Menu -> Mobile menu (categories)
Shopping cart
Instagram
Start typing to see posts you are looking for.